ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερό γκολ-φάουλ του Ντρογκμπά κόντρα στους LA Galaxy

Τρομερό γκολ-φάουλ του Ντρογκμπά κόντρα στους LA Galaxy

O Ντιντιέ Ντρογκμπά σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην αναμέτρηση των Phoenix Rising με τη δεύτερη ομάδα των Los Angeles Galaxy για το πρωτάθλημα USL των ΗΠΑ. (VIDEO)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποδεικνύει πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει ένας εξαιρετικός επιθετικός. Μπορεί, πλέον, να μην αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά συνεχίζει να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές.

Όπως για παράδειγμα το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση των Phoenix Rising με τη δεύτερη ομάδα των Los Angeles Galaxy για το πρωτάθλημα USL των ΗΠΑ. Ο Ιβοριανός επιθετικός πήρε λίγα μέτρα φόρα και μ' ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 39χρονος -πλέον- στράικερ έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 8 συμμετοχές με τους Phoenix Rising, στους οποίους ανήκει απ' τον περασμένο Απρίλιο, όταν κι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Montreal Impact. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντρογκμπά, πέρα από παίκτης, είναι και... ιδιοκτήτης των Phoenix Rising.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ