ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο τραυματίας Μήτρογλου έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι τίτλου

Greece's Kostas Mitroglou, right, celebrates after scoring the opening goal of his team during the UEFA Nations League soccer match between Greece and Hungary at Olympic stadium in Athens, Friday, Oct. 12, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's Kostas Mitroglou, right, celebrates after scoring the opening goal of his team during the UEFA Nations League soccer match between Greece and Hungary at Olympic stadium in Athens, Friday, Oct. 12, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Γαλατάσαραϊ στο ντέρμπι κόντρα στην Μπεσίκτας που διακυβεύεται ο τίτλος, ωστόσο έστειλε μήνυμα εμψύχωσης στους συμπαίκτες του.

Η νέα γκέλα της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ (63 βαθμοί), αυτή τη φορά στην έδρα της Σίβασπορ την Παρασκευή (1-1) έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου, με τις Γαλατάσαραϊ (60 βαθμοί) και Μπεσίκτας (59 βαθμοί) να κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής και να ξέρουν πως η νίκη αυξάνει για κάθε μία τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση του τίτλου.

Το άσχημο για τον Κώστα Μήτρογλου όμως είναι πως ο ίδιος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την "Τσιμ Μπομ", με τον διεθνή φορ να αποκαλύπτει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter πως τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και να εύχεται ολόψυχα επιτυχία στους συμπαίκτες του.

"Μακάρι να μπορούσα να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου για να δώσω ό,τι έχω για την Γαλατάσαραϊ, όμως ήμουν άτυχος στην προπόνηση της Παρασκευής!

Ας πάμε δυνατά όλοι μαζί, να δείξουμε τη δύναμή μας και να πάρουμε τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι για την Τσιμ Μπομ", ήταν το μήνυμα του Μήτρογλου ενόψει του αγώνα-φωτιά με την Μπεσίκτας.

Ο τραυματίας Μήτρογλου έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι τίτλου

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ