ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαραϊ - Μπεσίκτας 2-0: Στην κορυφή με θρίαμβο η Τσιμ Μπομ

Γαλατάσαραϊ - Μπεσίκτας 2-0: Στην κορυφή με θρίαμβο η Τσιμ Μπομ

Η Γαλατάσαραϊ νίκησε 2-0 την Μπεσίκτας στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και πάτησε κορυφή τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, υπερτερώντας στη διαφορά τερμάτων της Μπασακσεχίρ (VIDEO).

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Γαλατάσαραϊ από την Κυριακή (5/5) με την ομάδα του Κώστα Μήτρογλου (τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής όπως γνωστοποίησε στο λογαριασμό του στο Twitter) να επικρατεί 2-0 της Μπεσίκτας στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και να κάνει πλέον όνειρα τίτλου!

Και αυτό γιατί κάλυψε διαφορά οκτώ πόντων που απολάμβάνε πριν από περίπου δύο μήνες η Μπακακσεχίρ και τώρα είναι ισόβαθμή της τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με την Τσιμ Μπομ να έχει μάλιστα το αβαντάζ όσον αφορά στη διαφορά τερμάτων!

Στα αγωνιστικά του ντέρμπι που σημαδεύτηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα και τις πολλές κάρτες (2 είδαν οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ και 8 εκείνοι της Μπεσίκτας), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Ονιεκούρου ενώ στο 54' ο Φερνάντο ήταν εκείνος που εκτόξευσε τους οπαδούς της Γαλατά στα ουράνια βάζοντας ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των "αετών" για θετικό αποτέλεσμα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουγινταμά, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ντονκ (81' Ινάν), Φερνάντο, Φεγκουλί (90' Ακμπαμπά), Μπελχαντά, Ονιεκουρου, Ντιανέ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Κάριους, Γκονουλ (54' Αντριάνο), Μιρίν, Βίντα, Ερκίν (57' Κουαρέσμα), Τοκόζ (75' Καγκάουα), Χάτσινσον, Ουσάλ, Λενς, Γιλμάζ, Λιάιτς

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ