Επίσημο: Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Τουρκίας στις 12 Ιουνίου

Την απόφαση για επιστροφή στη δράση στο τουρκικό πρωτάθλημα από τις 12 Ιουνίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νιχάτ Οζντεμίρ.

Ο κορονοϊός δεν έχει φύγει, ωστόσο είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως έχει υποχωρήσει χάρη στα μέτρα που έχουν πάρει όλες οι χώρες για τον περιορισμό του, και σιγά σιγά γίνεται προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα.

Η Τουρκία μάλιστα είναι από τις πρώτες χώρες που έκανε γνωστό πως θα ξαναμπεί σύντομα σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας να κάνει γνωστό την Τετάρτη (6/5) πως το διήμερο 12-13 Ιουνίου θα υπάρχει ξανά δράση, τόσο στη μεγάλη κατηγορία, όσο και στη δεύτερη και στην τρίτη.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας ενώ αξίζε να σημειωθεί πως την περασμένη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις αρκετές από τις ομάδες της Superlig.

"Με τις αποφάσεις που πήρε το κράτος μας, είμαστε από τις χώρες που πήρε τα πιο γρήγορα μέτρα όσον αφορά στον αθλητισμό στον κόσμο. Αφού είδαμε το πρώτο κρούσμα στις 11 Μαρτίου, τα ματς γίνονταν χωρίς κόσμο.

Μετά τους πρώτους θανάτους, αναβάλλαμε επ αόριστον τους αγώνες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον κορονοϊό διατηρώντας την ενότητα και την αλληλεγγύη μας.

Δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο παίρνοντας εγκαίρως όλες τις προφυλάξεις υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της χώρας.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα και να μην εγκαταλείπουμε τον αγώνα.

Αποφασίσαμε στο διήμερο 12-13 Ιουνίου να αρχίσει πάλι η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, αν και έχουμε διαφορετικά σενάρια.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου ενώ θα φιλοξενήσουμε κανονικά τον τελικό του Champions League στις 29 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ", δήλωσε μεταξύ άλλων στην ενημέρωση που έκανε προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Θέλει Γκιουμούς από Τζένοα, γράφουν οι Τούρκοι
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.