SUPER LIG

Στην Αθήνα ο Γκομίς, αλλά το μυαλό στην Αλ-Χιλάλ

Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς βρίσκεται στην Αθήνα με τη Γαλατάσαράι, για το φιλικό με την ΑΕΚ, αλλά περιμένει ενδεχόμενη συμφωνία της ομάδας της Κωνσταντινούπουλης με την Αλ-Χιλάλ για ν' αποχωρήσει. Οι Σαουδάραβες προσφέρουν 10.000.000 ετησίως ετησίως στον Γάλλο.

Η Γαλατάσαράι βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα, ορμώμενη από την Τυνησία, για τη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (31/7, 20:00). Στην αποστολή της "τσιμπόμ" βρίσκεται κι ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός της, Μπαφετιμπί Γκομίς.

Το μυαλό του δεν βρίσκεται, ωστόσο, στην ελληνική πρωτεύουσα (σύμφωνα με τα media της γειτονικής χώρας). Βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, καθώς η Αλ-Χιλάλ του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 10.000.000 ευρώ. Μάλιστα, αρνήθηκε την πρώτη προσφορά με ετήσιες απολαβές ύψους 6.500.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020). Ο Γκομίς ζήτησε αύξηση αποδοχών από τη διοίκηση της Γαλατάσαράι μετά τη σούπερ χρονιά του (29 γκολ σε 33 ματς στη SuperLig). Αύξηση, την οποία δεν πήρε κι έπειτα έχει "ραγίσει το γυαλί" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τεχνικός της Αλ-Χιλάλ είναι ο Πορτογάλος, Ζόρζε Ζεζούς, ενώ στην ίδια ομάδα βρίσκονται ο Ισπανός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, κι ο Περουβιανός διεθνής εξτρέμ, Αντρέ Καρίγιο.

Σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία, οι Σαουδάραβες θα επιμείνουν τουρκικά καθώς το plan B τους είναι ο Ισπανός φορ της Μπεσίκτας, Άλβαρο Νεγρέδο. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους Τούρκους, εξελίξεις για τον Γκομίς αναμένονται άμεσα. Αποκτήθηκε το 2017 από τη Γαλατάσαράι, ορμώμενος από τη Σουόνσι, αντί 2.500.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ