ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το προσβλητικό post του ιδιοκτήτη της Μάλαγα για τον "τυφλό" πρόεδρο των Ισπανών διαιτητών

Referee Velasco Carballo sprays a white line prior to a direct free kick during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Paris Saint Germain and Chelsea at the Parc des Princes stadium, in Paris, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Referee Velasco Carballo sprays a white line prior to a direct free kick during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Paris Saint Germain and Chelsea at the Parc des Princes stadium, in Paris, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Η Μάλαγα ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Οσασούνα στην Παμπλόνα και ο Άραβας ιδιοκτήτης της ξέφυγε, αναρτώντας προσβλητικό post για τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτητών στην Ισπανία. (PHOTO)

Το βράδυ του Σαββάτου (3/11) η Μάλαγα τέθηκε αντιμέτωπη στην Παμπλόνα με την Οσασούνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Segunda Division. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προηγήθηκε 0-1 στο 21' με τον Πάου Τόρες, ενώ στο 74' ο επιθετικός της Γκουστάβο Μπλάνκο, αποβλήθηκε.

Στο 80' αποβλήθηκε και ο χαφ Εντιαγέ, αλλά και ο Ίσκο Χιμένεθ των γηπεδούχων, οι οποίοι με παίκτη περισσότερο νίκησαν 2-1. Η διαιτησία του Oliver De La Fuente έκανε έξαλλο τον ιδιοκτήτη της Μάλαγα, Abdullah Al Thani. Ο επιχειρηματίας από το Κατάρ ξέφυγε, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο twitter προσβλητικό post κατά του προέδρου της επιτροπής διαιτητών στην Ισπανία, Velasco Carballo.

Ο Al Thani ανέβασε φωτογραφία - μοντάζ με τον Carballo να εμφανίζεται ως τυφλός, να κρατάει ραβδί, έχοντας δίπλα του σκύλο - οδηγό. Παρεμπιπτόντως, η Μάλαγα παρά την ήττα παραμένει πρώτη με 25 βαθμούς σε 12 ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ