ΙΣΠΑΝΙΑ

To εκπληκτικό ποστάρισμα της ισπανικής Λίγκας για τον Χοακίν

Betis' Joaquin Sanchez, second right, celebrates after scoring with teammates his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Betis' Joaquin Sanchez, second right, celebrates after scoring with teammates his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο θρύλος της Μπέτις, Χοακίν, πανηγύρισε σε ηλικία 38 ετών το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του και η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον αποθέωσε με ένα ποστάρισμα από... άλλον πλανήτη!

Το ματς κόντρα στην Μπιλμπάο το απόγευμα της Κυριακής (8/12) δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο Χοακίν καθώς οδήγησε την Μπέτις σε νίκη με 3-2 με τρία προσωπικά γκολ μέσα σε διάστημα 18 λεπτών, σημειώνοντας για πρώτη φορά στην καριερα του χατ-τρικ σε ηλικία 38 ετών!

"Μαμά μου, τι μεγάλη χαρά σήμερα. Δεν έχω λέξεις για αυτό που έζησα. Οι τρεις πόντοι έμειναν στο σπίτι και η μπάλα επίσης", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter o Ισπανός μεσοεπιθετικός, καμαρώνοντας για το γεγονός ότι πήρε σπίτι του τη μπάλα του αγώνα ως ανταμοιβή για τα τρία γκολ.

Φυσικά, το σπουδαίο επίτευγμά του δεν πέρασε απαρατήρητο, με την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να τον αποθεώνει με έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο

Αυτός ήταν να "πειράξει" φωτογραφία του για να τον κάνει να φαίνεται υπερήλικο, με τη σχετική photo να συνοδεύεται από το εξής σχόλιο: "Είδηση της τελευταίας στιγμής: ο Χοακίν πετυχαίνει χατ-τρικ με την Ρεάλ Μπέτις στα 100 του χρόνια!"

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ