ΙΣΠΑΝΙΑ

Σεβίλλη: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σούσο απο την Μίλαν

AC Milan's Suso controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Suso controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Σεβίλλη ολοκλήρωσε την απόκτηση του Σούσο με τη μορφή δανεισμού από την Μίλαν, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να έχει δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2021 από τους ροσονέρι.

Μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στην Ιταλία και στην Serie A, ο Σούσο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Η Μίλαν πήρε την απόφαση να παραχωρήσει έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της τα τελευταία χρόνια και βρήκε αρκετούς ενδιαφερομένους, με την Σεβίλλη να είναι όμως εκείνη που κατάφερε να τα βρει με τους Μιλανέζους και να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Οι Ανδαλουσιανοί ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού το βράδυ της Τετάρτης (29/1), με τον Σούσο να πηγαίνει ως δανεικός στους νερβιονένσες μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και τη νέα του ομάδα να έχει δικαίωμα αγοράς του σε 1,5 χρόνο απο τώρα αν δώσει το ποσό των 20.000.000 ευρώ στην Μίλαν.

Ο Σούσο, που πήρε τη φανέλα με το Νο 14, ενδέχεται πάντως να ανανεώσει αυτόματα την παραμονή του στην Σεβίλλη και μετά το καλοκαίρι του 2021 σε περίπτωση που πετύχει κάποιους στόχους, που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ή την πρόκριση της ομάδας στο Champions League.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ