ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ναδάλ πανηγύρισε στο γήπεδο την άνοδο της Μαγιόρκα

Spain's Rafael Nadal bites the trophy as he celebrates his record 12th French Open tennis tournament title after winning his men's final match against Austria's Dominic Thiem in four sets, 6-3, 5-7, 6-1, 6-1, at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
Spain's Rafael Nadal bites the trophy as he celebrates his record 12th French Open tennis tournament title after winning his men's final match against Austria's Dominic Thiem in four sets, 6-3, 5-7, 6-1, 6-1, at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Ράφα Ναδάλ βρέθηκε στην "Palma de Mallorca" το βράδυ της Κυριακής και έζησε από κοντά τον θρίαμβο της Μαγιόρκα με 3-0 επί της Λα Κορούνια που την επανέφερε στην La Liga (VIDEO)!

Και όμως τα κατάφερε! Μπορεί η ήττα με 2-0 στο "Ριαθόρ" στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου να είχε καταστήσει την Μαγιόρκα αουτσάιντερ στη ρεβάνς έναντι της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ωστόσο οι Νησιώτες έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έστειλαν στα ουράνια τους οπαδούς τους.

Επικράτησαν 3-0 των Γαλιθιάνων με το καθοριστικό τρίτο γκολ να έρχεται στο 82ο λεπτό με βολιδα του Πρατς εκτός περιοχής και πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην La Liga και μαζί τη δεύτερη διαδοχική άνοδο καθώς πέρυσι έπαιζαν στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Το ματς μάλιστα ήταν τόσο ιστορικό για την Μαγιόρκα ώστε να βρεθεί στις εξέδρες ο διασημότερος αθλητής που κατάγεται από αυτό το μέρος, με τον Ράφα Ναδάλ να παρακολουθεί διά ζώσης το ματς και η κάμερα να τον καταγράφει μάλιστα να πανηγυρίζει με στιλ το δεύτερο γκολ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ