ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Συμμαχία Ράμος - Μπουσκέτς για την επιστροφή του Άλμπα στην εθνική

From left, Spain's Sergio Ramos, Diego Costa and Sergio Busquets celebrate the opening goal scored as an own goal by Russia's Sergei Ignashevich during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Vincent Michel)
From left, Spain's Sergio Ramos, Diego Costa and Sergio Busquets celebrate the opening goal scored as an own goal by Russia's Sergei Ignashevich during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Vincent Michel) AP

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, κι ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, συμμάχησαν για να κληθεί από τον Λουίς Ενρίκε ο Τζόρντι Άλμπα στην εθνική Ισπανίας.

Η επιστροφή του Τζόρντι Άλμπα ξεχώρισε από τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, για το ματς της "φούρια ρόχα" με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ (15/11, 21:45) για την 5η αγωνιστική του Nations League και το φιλικό με τη Βοσνία στη Λας Πάλμας (18/11, 21:45).

Μπορεί ο "πάγος" - από την εποχή της κοινής τους θητείας στην Μπαρτσελόνα - ανάμεσα σε Λουίς Ενρίκε και Τζόρντι Άλμπα να μην έχει σπάσει, αλλά το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε.

Κι όμως υπήρχε συμμαχία παικτών από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα για να καταστεί εφικτό. Ο αρχηγός των "μερένγκες", Σέρχιο Ράμος, κι ο μέσος των "μπλαουγκράνα", Σέρχιο Μπουσκέτς, ως αρχηγοί της "φούρια ρόχα" μίλησαν με τον Αστουριανό τεχνικό και του εξήγησαν τα οφέλη της κλήσης του 29χρονου αριστερού μπακ.

Προφανώς και η τελική απόφαση ανήκει στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έβαλε το "καλό" της εθνικής ομάδας της πατρίδας του πάνω από τα προσωπικά ζητήματα.

Photo credits: AP Photo/Vincent Michel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ