ΙΣΠΑΝΙΑ

Ιάγκο Άσπας: Ο ήρωας της Θέλτα ξέσπασε σε λυγμούς

Ιάγκο Άσπας: Ο ήρωας της Θέλτα ξέσπασε σε λυγμούς

Ο Άσπας είχε να παίξει μπάλα τρεις μήνες! Επέστρεψε στο ματς παραμονής για τη Θέλτα, έκανε την ανατροπή με τη Βιγιαρεάλ και όταν ο κόσμος άρχισε να τον αποθεώνει δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα (VIDEO).

Η Θέλτα δεν είχε νικήσει κανένα από τα τελευταία έξι της παιχνίδια και φλερτάρει με τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Το ματς του Σαββάτου (30/3) κόντρα στην Βιγιαρεάλ ήταν αυτό που λέμε " η ζωή σου, ο θάνατός μου..."

Το κλαμπ του Βίγκο νίκησε το "κίτρινο υποβρύχιο" με 3-2, ενώ έχανε στο πρώτο ημίχρονο 2-0, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης κανείς δεν ασχολήθηκε με το σκορ και το αν τελικά θα σωθεί ή όχι η Θέλτα στο τέλος της σεζόν (είναι 18η με 28 βαθμούς).

Απόλυτος πρωταγωνιστής της μάχης ήταν ο Ιάγκο Άσπας, ο παίκτης που επέστρεψε έπειτα από τρεις μήνες στη δράση, διότι ήταν τραυματίας και με δύο δικά του γκολ βοήθησε να γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Και όταν ο Άσπας έγινε αλλαγή στο 90' και το παιχνίδι είχε πια τελειώσει ο κόσμος άρχισε να τον αποθεώνει και ο 31χρονος έκατσε στον πάγκο και έκλαιγε σαν μικρό παιδί! Τα δακρυσμένα μάτια του ποδοσφαιριστή κάνουν το γύρο του κόσμου, διότι δεν είναι και λίγο να γυρίζεις μετά από σοβαρό τραυματισμό που σε κράτησε εκτός τρεις μήνες, να κάνεις τέτοιο ματς και να βοηθάς την ομάδα στην οποία έμαθες το ποδόσφαιρο να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στους επόμενους "τελικούς" με στόχο την παραμονή.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Θέλτα είναι 18η με 28 βαθμούς. Στις θέσεις της σωτηρίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή με μικρή διαφορά οι: Βιγιαρεάλ, Βαγιαδολίδ, Λεβάντε με 29, 29 και 31 πόντους αντίστοιχα. Η ομάδα του Άσπας έχει να δώσει ακόμη έξι κρίσιμα ματς με αντίπαλους: Ουέσκα (εκτός), Σοσιεδάδ (εντός), Ατλέτικο (εκτός), Ζιρόνα (εντός), Εσπανιόλ (εκτός), Λεγανές (εκτός), Μπαρτσελόνα (εντός), Μπιλμπάο (εκτός), Ράγιο Βαγιεκάνο (εντός).

TO ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΙΑΓΚΟ ΑΣΠΑΣ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ