ΙΣΠΑΝΙΑ

Copa del Rey: Πέρασε στα ημιτελικά η Μπέτις!

Betis' Canales, centre, celebrates with teammate, Joaquin Sanches, after scoring during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, January 13, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Betis' Canales, centre, celebrates with teammate, Joaquin Sanches, after scoring during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium in Seville, Spain, Sunday, January 13, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey πανηγύρισε η Μπέτις, καθώς απέκλεισε στην παράταση την Εσπανιόλ (3-1).

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey πανηγύρισε η Μπέτις, καθώς απέκλεισε στην παράταση την Εσπανιόλ (3-1). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Μπαπτιστάο, αλλά η Ρεάλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 76' με τον Λο Σέλσο και ισοφάρισε το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα ήταν στο 94' με την αποβολή του Ρότσα και την Εσπανιόλ να τελειώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες.Στο 5ο λεπτό της παράτασης, ο Λεόν έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαντί σφράγισε την πρόκριση για την Μπέτις.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα χθες (30/1) ισοπέδωσε με 6-1 την Σεβίλλη στο "Καμπ Νόου" στη ρεβάνς της ήττας με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και πήρε επίσης το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Βαλένθια - Χετάφε 3-1 (0-1)

Μπέτις - Εσπανιόλ 3-1 παρ. (1-1)

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 6-1 (0-2)

Τζιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 31/1 (2-4)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ