ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραούχο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σαν τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ που τον βοήθησε ν' ανεβάσει την απόδοσή του και να γίνει αυτό που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Συνέντευξη στο Canary Islands 7 παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο και μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει στην Λας Πάλμας, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ που τον βοήθησε να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Επίσης, ο Αργεντινός τόνισε ότι οικογενειακή του ζωή είναι σε τέλεια κατάσταση και είπε με νόημα πως τα... πάρτι γι' αυτόν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Εκτός από την Λας Πάλμας, ο Αραούχο πέταξε κι ένα καρφάκι για την Super League μια και την χαρακτήρισε ίδιου επιπέδου με την Segunda στην Ισπανία: " Ο Μανόλο Χιμένεθ μου έδειξε από την αρχή εμπιστοσύνη και αυτό με έκανε να δουλέψω περισσότερο. Ήταν το κλειδί.

Η αλήθεια είναι ότι υπέγραψα με τη Λας Πάλμας κόντρα σε όλους. Μου έλεγαν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να μην υπογράψω στη Λας Πάλμας, παρότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σαν τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μου έλεγαν να περιμένω, αλλά εγώ ήθελα πολύ να επιστρέψω. Η θέλησή μου νίκησε όλους όσοι μου έλεγαν το αντίθετο."

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τη συνεργασία τους στην Ελλάδα τόνισε: " Για εμένα ο Χιμένεθ είναι σημαντικό κομμάτι. Όταν σκόραρα στην Ελλάδα, μου άπλωνε πάντα το χέρι. Το ίδιο έκανε, όμως, και όταν δεν πετύχαινα. Πάντα με ενθάρρυνε. Αυτή είναι η βάση της εμπιστοσύνης που χρειάζεται κάθε παίκτης. Μου έλεγε πάντα να είμαι ήρεμος, ότι ήξερα τα προβλήματα που είχα αντιμετωπίσει. Οφείλω στον Μανόλο αυτό που είμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο."

Ενώ για την οικογενειακή του ζωή και τα... πάρτι σημείωσε: " Η γέννηση της κόρης μου και η σύντροφός μου, μου έδωσαν σταθερότητα και ευτυχία, κάτι που πριν δεν είχα για πολύ καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύντροφό μου που κάνει τα πάντα για να είμαι καλά. Αν τελείωσαν τα πάρτι; Ναι, τελείωσαν (απάντησε με γέλια). Όλα όσα θέλω είναι στο σπίτι μου."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ