LA LIGA

Στο ίδιο ξενοδοχείο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για λόγους ασφαλείας!

Barcelona forward Lionel Messi, left, goes head to head with Real defender Sergio Ramos after they argue during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi, left, goes head to head with Real defender Sergio Ramos after they argue during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα διαμείνουν για πρώτη φορά στο ίδιο ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη ενόψει του clasico (18/12, 21:00) λόγω έκτακτων μέτρων ασφαλείας.

Η ανησυχία που δημιουργούν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις του "Δημοκρατικού Τσουνάμι" στη Βαρκελώνη ενόψει του clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (18/12, 21:00) οδήγησαν στη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας για τις δυο ομάδες.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής τους μπλαουγκράνα και μερένγκες θα διαμείνουν για πρώτη φορά στο ίδιο ξενοδοχείο της Βαρκελώνης. Μάλιστα οι δυο ομάδες θα ξεκινήσουν και θα φθάσουν ταυτόχρονα - το ένα πούλμαν πίσω από το άλλο - στο Camp Nou για το σπουδαίο ματς της Τετάρτης στο πλαίσιο των σχεδίων ασφαλείας που έχουν καταστρωθεί.

Αυτό σημαίνει ότι οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Καρίμ Μπενζεμά, Τιμπό Κουρτουά και οι άλλοι παίκτες των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα μοιραστούν τον ίδιο χώρο τις ώρες πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης.

Το clasico έχει χαρακτηριστεί από την ισπανική ομοσπονδία και την αστυνομία της χώρας της Ιβηρικής ως το πιο επικίνδυνο της ιστορίας των ματς των δυο ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου, αλλά υπό το φόβο των διαδηλώσεων μετατέθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου.

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ