LA LIGA

Σεβίλλη - Μπιλμπάο: Απίστευτη φάση στο 92', στέρησε την Ευρώπη στους Βάσκους

Real Madrid's Karim Benzema, left, vies for the ball with Athletic Bilbao's Inigo Martinez during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Inigo Martinez, Athletic Bilbao AP/IMAGES INIGO MARTINEZ, ATHLETIC BILBAO AP/IMAGES

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο όντας πίσω στο σκορ με 1-0 κόντρα στη Σεβίλλη είχε δοκάρι στο 92' και στην αντεπίθεση δέχτηκε δεύτερο γκολ χάνοντας το βαθμό της ισοπαλίας που θα της πήγαινε στο Europa League.

Μια απίστευτη φάση η οποία μάλιστα έφερε και οδυνηρές συνέπειες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο συνέβη στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη.

Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από το πρώτο μέρος και το γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 44'. Οι Βάσκοι έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έδινε τουλάχιστον έναν βαθμό με τον οποίο θα ανέβαιναν στην 7η θέση και την έξοδο στο Europa League ξεπερνώντας την Εσπανιόλ στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες της Αθλέτικ είχαν κερδίσει κόρνερ από τα δεξιά και είχαν ανέβει στην επίθεση. Το κόρνερ εκτελέστηκε με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ να βλέπει τη μπάλα στα πόδια του στο ύψος της μικρής περιοχής. Αμέσως ο στόπερ των Βάσκων έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στη συνέχεια το δεύτερο σουτ των παικτών της Αθλέτικ βρήκε στα σώματα των αμυντικών.

Η μπάλα απομακρύνθηκε και η Σεβίλλη βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να έχει αφήσει την εστία του αλλά να μη μπορεί να ανακόψει τη μπάλα και τους παίκτες των γηπεδούχων να φτάσουν σε δεύτερο γκολ με τον Μουνίρ.

Η Σεβίλλη έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ αλλά ουσιαστικά αυτό το δοκάρι στοίχισε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την έξοδο στο Europa League.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ