ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 2-0: Επιστροφή στις νίκες και την κορυφή για τους "μπλαουγκράνα"

FC Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Με γκολ των Πικέ (36') και Αλένια (87'), η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 2-0 της Βιγιαρεάλ στο "Camp Nou" για την 14η αγωνιστική της La Liga. (video)

Μετά την εντός έδρας ήττα (3-4) από την Μπέτις και την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και την κορυφή της La Liga.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν πολλές απουσίες μπαίνοντας στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ στο "Camp Nou", ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση, έστω και δίχως να εντυπωσιάσουν με την απόδοση τους.

Από σέντρα του Ντεμπελέ, ο Πικέ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 36' και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου στη Βαρκελώνη.

Στο δεύτερο μέρος η Βιγιαρεάλ ρίσκαρε περισσότερο ψάχνοντας την ισοφάριση, ωστόσο ήρθε ο Αλένια στη δεύτερη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα των "μπλαουγκράνα" να σκοράρει για το 2-0 στο 87', που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Η Μπαρτσελόνα αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους μετά από 14 ματς και θα παραμείνει εκεί αν η Σεβίλλη δεν κερδίσει στο "Mendizorrotza Stadium" την Αλαβές.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της La Liga

AP Photo/Manu Fernandez

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Βιδάλ (70' Αλένια), Κοουτίνιο (80' Μάλκολμ), Ντεμπελέ, Μέσι.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Άλβαρο, Ρουίς, Αλφόνσο, Τριγκέρος (67' Μπάκα), Κάσερες, Φορνάλς, Καθόρλα (88' Ραμπά), Τσουκουέζε, Μορένο (79' Εκαμπί).

Δείτε videos με τα γκολ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ