LA LIGA

Μόντριτς: "Χτύπημα στο πρεστίζ του πρωταθλήματος αν φύγει ο Μέσι"

Barcelona's Lionel Messi, left, vies for the ball with Real Madrid's Luka Modric, right, during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, left, vies for the ball with Real Madrid's Luka Modric, right, during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο μέσος της Ρεάλ, Λούκα Μόντριτς, παραδέχθηκε ότι θα είναι χτύπημα για το πρεστίζ του ισπανικού πρωταθλήματος η ενδεχόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι, παραδέχθηκε πως δεν αποκλείεται ο Αργεντινός σούπερ σταρ να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο το μέλλον του παραμένει στον αέρα με τις επόμενες ώρες να μοιάζουν καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.

Η ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ισπανία κινείται όπως είναι φυσιολογικό γύρω από το μέλλον του 33χρονου σταρ. Θέση, μάλιστα, για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι πήρε και ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έχει δώσει αρκετές μάχες με τον Νοτιοαμερικανό στα ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κροάτης παραδέχθηκε ότι θα είναι "χτύπημα στο πρεστίζ του πρωταθλήματος" και συνέκρινε την κατάσταση με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους.

"Θα είναι χτύπημα για το πρεστίζ του πρωταθλήματος αν φύγει. Πρέπει, όμως, να κοιτάμε το μέλλον. Άλλοι παίκτες θα έρθουν και θα γίνουν οι νέοι σταρ. Το ίδιο συνέβη κι όταν ο Κριστιάνο έφυγε από τη Ρεάλ. Η ζωή όμως συνεχίστηκε", τόνισε ο 34χρονος Κροάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Ο πατέρας του Αργεντινού επιβεβαίωσε τις σκέψεις για παραμονή
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ