LA LIGA

Μαγιόρκα - Σεβίλλη 0-2: Εδραιώθηκαν στην 3η θέση οι Ανδαλουσιανοί

Sevilla's players celebrates after scoring their side's first goal scored by Franco Vazquez, 2nd left, during the Europa League group A soccer match between Sevilla and Dudelange at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's players celebrates after scoring their side's first goal scored by Franco Vazquez, 2nd left, during the Europa League group A soccer match between Sevilla and Dudelange at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από τις Βαλεαρίδες Νήσους επικρατώντας 2-0 της Μαγιόρκα και παρέμεινε στο κυνήγι των πρωτοπόρων της La Liga, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEOS).

Μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Οσασούνα (1-1 εκτός) και Βιγιαρεάλ (1-2 εντός), η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα μακριά από το σπίτι της, με την ομάδα του Τζουλέν Λοπετέγκι να επικρατεί 2-0 της Μαγιόρκα στο "Iberostar Estadi".

Οι Νησιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Λάγο που έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι αν και έκανε χωρίς πίεση το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, για να ανοίξει όμως το σκορ η Σεβίλλη στο 21'.

Ο Μπανέγα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ντιέγκο Κάρλος πήρε την κεφαλιά νικώντας στην εναέρια μονομαχία τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Ρέινα και κάνοντας το 1-0 για τους νερβιονένσες.

Το 2-0 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63', με τους Ανδαλουσιανούς να κερδίζουν πέναλτι (μετά από χρήση VAR) σε ανατροπή του Χορδάν από τον Μπάμπα και τον Μπανέγα να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα για να σφραγίσει το τρίποντο για την Σεβίλλη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Έιμπαρ - Γρανάδα 3-0 (21' Ένριχ, 26' Κίκε, 87' Ινούι)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Μαγιόρκα - Σεβίλλη 0-2 (20' Κάρλος, 63' πεν. Μπανέγκα)

Μπαρτσελόνα - Αλαβές (17:00)

Βιγιαρεάλ - Χετάφε (19:30)

Βαγιαδολίδ - Βαλένθια (22:00)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Λεγκανές - Εσπανιόλ (13:00)

Οσασούνα - Σοσιεδάδ (15:00)

Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης (17:00)

Λεβάντε - Θέλτα (19:30)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπιλμπάο (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ