LA LIGA

La Liga: Ο Γκερέρο σώζει τη Λεγκανές

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πέτυχε το πρώτο αλλά πολύ κρίσιμο γκολ με τη Λεγκανές το βράδυ της Πέμπτης (16/7), το οποίο στέλνει την ομάδα της Μαδρίτης σε τελικό για την παραμονή κόντρα στη Ρεάλ.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έφτασε να δώσει 12 αγώνες με τη Λεγκανές για να καταφέρει να σκοράρει. Τουλάχιστον το σημείωσε την κατάλληλη στιγμή, τότε που η ομάδα του το χρειαζόταν όσο τίποτα. Ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό έκανε το 0-1 κόντρα στη Μπιλμπάο στο 79', με υπέροχο πλασέ μεσα από την περιοχή.

Αν η Λεγκανές δεν έπαιρνε τη νίκη (έκανε και το 0-2 στο 90'+4'), τότε θα είχε υποβιβαστεί από χθες στη Segunda Division. Τώρα έχει μια ακόμα ευκαιρία για να τα καταφέρει. Δύσκολη αποστολή, αλλά όχι ακατόρθωτη. Θα πρέπει την Κυριακή (19/7, 22.00) να νικήσει εντός έδρας την πρωταθλήτρια Ρεάλ και την ίδια ώρα η Θέλτα του πρώην "ερυθρόλευκου" Όσκαρ Γκαρθία να μην επικρατήσει εκτός έδρας της Εσπανιόλ, η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί.

Σημειώνεται ότι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία Λεγκανές και Θέλτα, η ομάδα της Γαλικίας είναι αυτή που θα μείνει στην ισπανική λίγκα. Ο Γκερέρο, που έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2021, θα παλέψει κόντρα στη "βασίλισσα" για την παραμονή, με συμπαίκτη τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος ήταν βασικός στο σπουδαίο "διπλό" απέναντι στη Μπιλμπάο το βράδυ της Πέμπτης (16/7).

Δείτε τα highlights του χθεσινού αγώνα:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ