LA LIGA

Κορονοϊός: Η Σοθιεδάδ επιστρέφει στις προπονήσεις

Real Sociedad's Martin Odegaard, center, celebrates after a goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Martin Odegaard, center, celebrates after a goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Σοθιεδάδ ανακοίνωσε πως επιστρέφει την Τρίτη (14/4) στις προπονήσεις, οι οποίες θα είναι προαιρετικές για τους ποδοσφαιριστές και θα γίνονται σε γκρουπ 2-3 ατόμων, ενώ θα τηρούνται προφανώς κι όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Η Σοθιεδάδ γίνεται η πρώτη ομάδα που επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την έξαρση του κορονοϊού στην Ισπανία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους σχεδόν 16.500 άνθρωποι, ενώ τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται περίπου στα 162.000.

Οι Βάσκοι εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως από την προσεχή Τρίτη (14/4) ανοίγει και πάλι το Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, με τις προπονήσεις να είναι προαιρετικές, ενώ θα γίνονται σε γκρουπ 2-3 ατόμων και θα τηρούνται προφανώς όλα τα μέτρα ασφαλείας, με τις κατάλληλες αποστάσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Μundo Deportivo", ο προπονητής της ομάδας, Αλγκουασίλ Ιμανόλ δεν θα δίνει το παρών στις προπονήσεις και θα ενημερώνεται για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών από τους ίδιους ή το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τους εσωτερικούς χώρους του Προπονητικού Κέντρου, τα αποδυτήρια και την αίθουσα φαγητού, ενώ θα έρχονται ντυμένοι με την αθλητική περιβολή από το σπίτι τους. Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στο Προπονητικό, θα κάνουν το τεστ διάγνωσης του κορονοϊού.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ