LA LIGA

Κοντά στη Βαγιαδολίδ ο Ρομπέρτο

Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ισπανού πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Γουέστ Χαμ.

Κοντά στη Βαγιαδολίδ βρίσκεται ο Ρομπέρτο όπως αποκάλυψε η Marca. Η ομάδα από την Καστίλλη και Λεόν έχει έλθει σε συμφωνία με τον 34χρονο πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και επιχειρεί να βρει τη χρυσή τομή με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ίβηρας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την αγγλική ομάδα, αλλά δεν υπολογίζεται από τους Λονδρέζους. Η Βαγιαδολίδ θέλει τον Ρομπέρτο μετά την αποχώρηση του Χοσέ Αντόνιο Κάρο με τη μορφή δανεισμού στην Πονφεραντίνα.

Ο Ρομπέρτο αρχικά προορίζεται για δεύτερος γκολκίπερ, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ (και συγκεκριμένα η Marca) θεωρούν ότι μπορεί να αμφισβητήσει τον μέχρι τώρα βασικό, Ζόρντι Μασίπ. Πρώτος στόχος των μπλανκιβιολέτας ήταν ο Μπόνο, ο οποίος όμως έκανε εξαιρετικό Final 8 και κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη.

Ο Ρομπέρτο έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ατλέτικο, Ταραγόνα, Ουέλβα, Σαραγόσα, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Μάλαγα, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές.

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ