LA LIGA

Ισπανία: Η κυβέρνηση βάζει φρένο στα τεστ κορονοϊού για τους παίκτες

Barcelona's Martin Braithwaite, right, tries to get past Real Madrid's Casemiro during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Andrea Comas)
Barcelona's Martin Braithwaite, right, tries to get past Real Madrid's Casemiro during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Την Τρίτη (22/4) οι παίκτες της La Liga είχε προγραμματιστεί να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού, αλλά η κυβέρνηση της Ισπανίας πάτησε... φρένο.

Την Τρίτη 28/04 οι παίκτες των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας θα περνούσαν από τεστ για τον κορονοϊό. Η εταιρεία που έχει αναλάβει να τρέξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, θα εξέταζε όσους εμπλέκονται με το αγωνιστικό τμήμα κάθε ομάδας, με στόχο τη σταδική επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα.

Το υπουργείο υγείας της Ισπανίας, ωστόσο, βάζει φρένο στα σχέδια της La Liga, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo. Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι χρειάζεται χρόνο για να αναλύσει την κατάσταση πριν δώσει το "ok" για την εφαρμογή του πρωτόκολλου της διοργανώτριας αρχής.

Στο αρχικό πλάνο των διοργανωτών, υπενθυμίζεται, προβλέπεται ακόμα και καραντίνα των παικτών σε ξενοδοχεία, με στόχο να μην έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους, για να μειωθεί έτσι η πιθανότητα να κολλήσουν τον ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ