LA LIGA

Εκπληκτική ατάκα από Μουρίνιο για Ράκιτιτς!

Manchester United manager Jose Mourinho reacts, next to Everton manager Marco Silva, right, during the last minutes of the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho reacts, next to Everton manager Marco Silva, right, during the last minutes of the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ίβαν Ράκιτιτς χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα στο "Μπερναμπέου" για την La Liga και λίγο μετά το φινάλε του αγώνα ο Ζοζέ Μουρίνιο τον αποθέωσε με ξεχωριστό τρόπο (VIDEO).

Στο ίδιο έργο θεατές... Τρεις ημέρες μετά την επικράτησή της με 3-0 στα ημιτελικά του Copa del Rey που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό (θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια), η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε νέα νίκη στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή τη φορά, ένα γκολ ήταν αρκετό για τους "μπλαουγκράνα" για να πάρουν το τρίποντο, με τον Ίβαν Ράκιτιτς να διαμορφώνει το τελικό 1-0 με άψογο σκαφτό πλασέ μέσα από την περιοχή και λίγη ώρα αργότερα του ακούει τον Ζοζέ Μουρίνιο να του αφιερώνει επαίνους.

"Η Ρεάλ έχασε επειδή δεν έχει έναν παίκτη όπως ο Ίβαν. Είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στον κόσμο.

Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν εστιάζει στο Instagram, αυτά τα πράγαμτα είναι σημαντικά στην εποχή μας. Χρειάζεται να βελτιωθεί στο κομμάτι των social media.

Δεν θα καταλάβω ποτέ το μίσος που εισπράττει από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισής του όπου σχολίασε την εμφάνιση των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο σαββατιάτικο Clasico.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-1: Αφεντικό στα Clasico η "Μπάρτσα"
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ