LA LIGA

Ατλέτικο - Βαλένθια 1-1: Νέα απώλεια για τους ροχιμπλάνκος

Atletico Madrid forward Diego Costa reacts after a shot on goal during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Atletico Madrid forward Diego Costa reacts after a shot on goal during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Η Ατλέτικο προηγήθηκε 1-0 απέναντι στη Βαλένθια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα, αλλά οι "νυχτερίδες" κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (1-1) με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ντάνι Παρέχο. (VIDEO)

Χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε η Ατλέτικο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της La Liga. Οι ροχιμπλάνκος, παρότι προηγήθηκαν, δέχτηκαν την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος, με συνέπεια να αυξηθεί η διαφορά από την πρώτη Μπαρτσελόνα στους τρεις βαθμούς.

Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να έχει το "πάνω χέρι" στην αναμέτρηση. Ωστόσο, σε τρεις περιπτώσεις οι Σαούλ Νίγκεθ, Άλβαρο Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Γιάσπερ Σίλεσεν. Τελικά, στο 36ο λεπτό, οι ροχιμπλάνκος πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα. Ένα πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι για χέρι του Ντένις Τσερίσεφ σε σέντρα του Μοράτα.

H εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε αισθητά, με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να διατηρήσουν τα ηνία του παιχνιδιού και να ψάξουν το δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουν" τη νίκη. Όλα έδειχναν πως, εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα του Σιμεόνε θα πάρει το "τρίποντο", αλλά υπολόγιζε χωρίς την ποιότητα του Ντάνι Παρέχο. Ο αρχηγός της Βαλένθια με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 82ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 και παρά τις προσπάθειες

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Γρανάδα - Οσασούνα 1-0 (38' Ντουάρτε)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Έιμπαρ - Μπαρτσελόνα 0-3 (14' Γκριεζμάν, 58' Μέσι, 66' Σουάρες)

Ατλέτικο - Βαλένθια 1-1 (36' πεν. Ντιέγκο Κόστα / 82' Ντάνι Παρέχο)

19:30 Χετάφε - Λεγκανές

22:00 Μαγιόρκα - Ρεάλ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

13:00 Αλαβές - Θέλτα

15:00 Σοθιεδάδ - Μπέτις

17:00 Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ

19:30 Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ

22:00 Σεβίλλη - Λεβάντε

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ