LA LIGA

VIDEO Γκριεζμάν: "Γι' αυτό φεύγω"

VIDEO Γκριεζμάν: "Γι' αυτό φεύγω"

Τους λόγους της αποχώρησης από την Ατλέτικο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας θέλησε να εξηγήσει στους οπαδούς των Μαδριλένων ο Γκριεζμάν μέσα από video που δημοσίευσε.

Μετά από πέντε χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα όπου έζησε μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και δέθηκε με τον κόσμο της, ο Αντουάν Γκριεζμάν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Κάπως έτσι επέλεξε να κλείσει το κεφάλαιο "Ατλέτι" για αυτον, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να απευθύνεται μάλιστα στους οπαδούς της Ατλέτικο μέσα από video που δημοσίευσε, θέλοντας να τους εξηγήσει -με μία μορφή διαγγέλματος- την κίνησή του.

"Αφού μίλησα με τον Τσολο (Σιμεόνε) και τον Μιγκέλ Άνχελ ήθελα να μιλήσω στους οπαδούς που μου έδιναν πάντα πολλή αγάπη. Θέλω να σας πω ότι πήρα την απόφαση να φύγω για να δω άλλα πράγματα και άλλες προκλήσεις.

Atletico forward Antoine Griezmann, center, vies for the ball with Barcelona midfielder Arthur, left, and Barcelona defender Clement Lenglet, right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico forward Antoine Griezmann, center, vies for the ball with Barcelona midfielder Arthur, left, and Barcelona defender Clement Lenglet, right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η αλήθεια είναι ότι μου στοιχίζει που παίρνω αυτό το δρόμο όμως αυτό αισθάνομαι και έχω ανάγκη και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στοργή που μου δείξατε για πέντε χρόνια αλλά και τα σημαντικά τρόπαια που πήρα μαζί σας.

Αυτές ειναι εκπληκτικές στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Σας κουβαλώ στην καρδιά μου και για αυτό το λόγο ήθελα μετά από τον προπονητή και το σύλλογο να απευθυνθώ άμεσα σε εσάς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος επιθετικός.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ