LA LIGA

Ατλέτικο: Φελίπε ο αντί-Γκοδίν

Brazil's Alex Telles kicks the ball during the friendly soccer match between Brazil and Panama at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Saturday, March 23, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Brazil's Alex Telles kicks the ball during the friendly soccer match between Brazil and Panama at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Saturday, March 23, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η Ατλέτικο αποκτά τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Φελίπε, αντί 25.000.000 ευρώ από την Πόρτο ως αντικαταστάτη του Ντιέγκο Γκοδίν. Δεύτερος που παίρνει από τους δράκους μετά τον Έκτορ Ερέρα, θέλει και τον Αλέξ Τέλες.

Μεταγραφικά δίχτυα στο Πόρτο έχει απλώσει η Ατλέτικο για την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Οι κολτσονέρος έχουν ήδη αποκτήσει τον 29χρονο διεθνή Μεξικανό μέσο, Έκτορ Ερέρα, ως ελεύθερο από τους δράκους και βρίσκονται μια ανάσα από τον συμπαίκτη του, Φελίπε.

Η ομάδα της Μαδρίτης έκλεισε σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου των δύο χωρών της Ιβηρικής (Ισπανία, Πορτογαλία) τον 29χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, καθώς η πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ έγινε αποδεκτή.

Ο Φελίπε έχει ένα γκολ σε 28 ματς στην Primeira Liga, ένα σε πέντε στο Κύπελλο, τέσσερις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ και ένα γκολ σε 10 αναμετρήσεις στο Champions League της τρέχουσας σεζόν.

Προορίζεται ως αντικαταστάτης του Ντιέγκο Γκοδίν, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και θ' αποχωρήσει με πιθανότερο προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ.

Οι κολτσονέρος, ωστόσο, στοχεύουν και τρίτο παίκτη από την Πόρτο. Είναι ο 26χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Αλέξ Τέλες.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ