ΣΚΩΤΙΑ

Τιμωρία τριών αγώνων στους 8 της Αμπερντίν που έσπασαν τους κανονισμούς

Celtic's Mohamed Elyounoussi, right, scores the fourth goal  during the Scottish Premiership soccer match between Celtic and Aberdeen, at Pittodrie Stadium, Aberdeen, Scotland, Sunday, Oct. 27, 2019. (Ian Rutherford/PA via AP)
Celtic's Mohamed Elyounoussi, right, scores the fourth goal during the Scottish Premiership soccer match between Celtic and Aberdeen, at Pittodrie Stadium, Aberdeen, Scotland, Sunday, Oct. 27, 2019. (Ian Rutherford/PA via AP) AP

Γλίτωσαν με αναστολή οι οκτώ ποδοσφαιριστές της Αμπερντίν που έσπασαν τους κανονισμούς, πήγαν σε μπαρ και είχαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Scottish Premier League ερευνά την υπόθεση, αγωνία για την ομάδα.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορονοϊού. Με αυτούς δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Υπάρχουν κι εκείνοι που ξέρουν ότι η πανδημία καλπάζει, αλλά δεν αντέχουν να μη διασκεδάσουν. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν σίγουρα οι ποδοσφαιριστές της Αμπερντίν, οκτώ από τους οποίους έσπασαν τους κανονισμούς την 1η Αυγούστου, επισκέφθηκαν μπαρ της πόλης και λίγες μέρες αργότερα δύο από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στον ιό με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να μπει σε καραντίνα και τρεις αγώνες της να αναβληθούν.

Οι Μπρους Άντερσον, Κρεγκ Μπράισον, Σαμ Κόσγκροουβ, Μάικλ Ντέβλιν, Τζόνι Χέιζ, Μάτι Κένεντι, Ντίλαν ΜαΓκόου, Σκοτ ΜακΚένα τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές από την Scottish FA, με αναστολή όμως έως τις 28 Φεβρουαρίου που σημαίνει ότι σε νέο παράπτωμα δεν θα γλιτώσουν την "καμπάνα". Η υπόθεση, πάντως, δεν έκλεισε εδώ καθώς η Scottish Premier League ερευνά την Αμπερντίν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνέπειες και για τον σύλλογο καθώς η αναβολή των τριών αγώνων δημιουργεί προβλήματα σε ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ