ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πεντάρα η Μπενφίκα, τεσσάρα η Πόρτο και μαίνεται η μάχη τίτλου

Πεντάρα η Μπενφίκα, τεσσάρα η Πόρτο και μαίνεται η μάχη τίτλου

Η μάχη τίτλου συνεχίζεται στην Πορτογαλία και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Η Μπενφίκα νίκησε 5-1 την Πορτιμονένσε και είναι στο +2 από την Πόρτο, η οποία επιβλήθηκε 4-0 της Ντεσπορτίβο Άβες. (VIDEO)

Μαίνεται για τα καλά η μάχη του τίτλου στην Πορτογαλία και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Η Μπενφίκα των Βλαχοδήμου και Σάμαρη έχει 81 βαθμούς έναντι 79 της Πόρτο και τα πάντα θα κριθούν στο νήμα, με τους "Αετούς" της Λισσαβώνας να έχουν το πάνω χέρι και τους "Δράκους" να περιμένουν μια γκέλα.

Η Μπενφίκα, λοιπόν, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-1 της Πορτιμονένσε στο "Ντα Λουζ", με τους γηπεδούχους μάλιστα να κάνουν ανατροπή και να συντρίβουν τους αντιπάλους τους. Ο Ταμπάτα άνοιξε το σκορ στο 53' για τους φιλοξενούμενους, αλλά εννέα λεπτά μετά ο Σίλβα ισοφάρισε, στο 66' ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά τους Λουζιτανούς, για να ακολουθήσουν δυο γκολ του Σεφέροβιτς και ένα του Ζόνας για το τελικό αποτέλεσμα.

Όσο για την Πόρτο, η οποία τίμησε και τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Κορόνα στο 18' έκανε το 1-0, ο Σοάρες στο 30' με πέναλτι διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων (έγινε και χρήση VAR), με τους Μανάφα (68') και Σοάρες (70') να κλείνουν το σκορ στα επίπεδα του 4-0 για τους "Δράκους" του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που θα κυνηγήσουν το απόλυτο ως το τέλος και θα περιμένουν γκέλα της Μπενφίκα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ