ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Νέα απώλεια με Πιτσίνι για Σπόρτινγκ

Νέα απώλεια με Πιτσίνι για Σπόρτινγκ
ANDRE ALVES

Μετά τον αριστερό του μπακ (Φάμπιο Κοεντράο), ο Ζόρζε Ζεζούς είδε και τον δεξιό του μπακ (Κριστιάνο Πιτσίνι) να τραυματίζεται και δύσκολα να προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Σπόρτινγκ φιλοξενείται από τη Φεϊρένσε στο "Estádio Marcolino de Castro" και ο Ιταλός δεξιός μπακ των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Κριστιάνο Πιτσίνι, αντιμετώπισε ενοχλήσεις λόγω μυϊκού προβλήματος κι αποχώρησε στο 24ο λεπτό για να δώσει τη θέση του στον Αλάν Ρουίς.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, οι εκτιμήσεις των Πορτογάλων είναι ότι δύσκολα θα προλάβει ο Πιτσίνι να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (12/9, 21:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζόρζε Ζεζούς είδε πριν λίγες ημέρες και τον αριστερό του μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, να τραυματίζεται και να αποχωρεί τραυματίας από την "Groupama Aréna" της Βουδαπέστης, στο 28ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της εθνικής Πορτογαλίας με αυτήν της Ουγγαρίας.

Στο ματς της Σάντα Μαρία ντα Φέιρα τον 29χρονο Ίβηρα αντικατέστησε ο 23χρονος Αργεντινός, Χόναταν Σίλβα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ