ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Φευγάτος από τη Μπράγκα ο πρώην "ερυθρόλευκος" Χασάν

Braga's Ricardo Horta, 2nd from right, celebrates with Ahmed Hassan after scoring his side's first goal during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Olympique de Marseille at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Luis Vieira)
Braga's Ricardo Horta, 2nd from right, celebrates with Ahmed Hassan after scoring his side's first goal during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Olympique de Marseille at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του τον Ρικάρντο Σα Πίντο στη Μπράγκα και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο.

Ανικανοποίητος από τους επιθετικούς του στη Μπράγκα είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Η φτωχή συγκομιδή στη γραμμή κρούσης οδήγησε τον Πορτογάλο στην απόφαση να ζητήσει ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της O Jogo, ο Αχμέντ Χασάν δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Ο Αιγύπτιος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ σε επτά συμμετοχές και η διοίκηση έχει ανάψει το "πράσινο φως" για να αποχωρήσει. Με παιχνίδι λιγότερο στην Primeira Liga η Μπράγκα είνα στη 12η θέση με οκτώ βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες). Έχει σημειώσει οκτώ γκολ και έχει δεχτεί 11.

Πέρυσι με τον Ολυμπιακό ο 26χρονος στράικερ σημείωσε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν από τη Μπράγκα αν της έδιναν 4 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στην οψιόν αγοράς του. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε στην ομάδα της Πορτογαλίας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ