Η κλήρωση της... ντροπής έγινε στο Λουξεμβούργο!

Αν υπάρχει μία κλήρωση στην ποδοσφαιρική ιστορία που δεν έχει προηγούμενο είναι αυτή που έγινε στο Λουξεμβούργο, με τον άνθρωπο που έπιανε τα μπαλάκια στη γυάλα να φέρεται... περίεργα. Δείτε το VIDEO!

Αρκετές κληρώσεις στο παρελθόν έχουν προκαλέσει υποψίες εξαιτίας των αποτελεσμάτων που έβγαλαν και έκαναν τους συνωμοσιολόγους να ξεσπαθώσουν, όμως στο συμπαθές Λουξεμβούργο αποφάσισαν να μην μπουν καν στη διαδικασία να ξεγελάσουν το φίλαθλο κοινό, κάνοντας τα πάντα μπροστά του.

Φόρα παρτίδα, χωρίς ίχνος ενοχής. Ναι, για την κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου αναφερόμαστε, με έναν εκπρόσωπο των χορηγών του πρωταθλήματος να συμμετέχει στην κλήρωση και να την κάνει άνω-κάτω.

Διαλέγοντας μπαλάκια και αλλάζοντάς τα (πάνω από 10 φορές έγινε αυτό) για να πιάσει άλλα. Η επιτομή της ανοργανωσιάς μπροστά στα μάτια σας!

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.