ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον ήθελε όλη η Ευρώπη, τώρα ετοιμάζεται να γίνει το "μπαμ" της Γ' Ιταλίας

Villarreal's  Giuseppe Rossi from Italy celebrates after he scored against Twente during a Europa League quarter-final, 1st leg soccer match at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain Thursday April 7, 2011. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal's Giuseppe Rossi from Italy celebrates after he scored against Twente during a Europa League quarter-final, 1st leg soccer match at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain Thursday April 7, 2011. (AP Photo/Alberto Saiz) ASSOCIATED PRESS

Ο Τζουζέπε Ρόσι με άνεση θα έπαιρνε το βραβείο του πιο άτυχου ποδοσφαιριστή αφού έχει υποστεί πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς που διέλυσαν την καριέρα του και στα 31 του τον φέρνουν κοντά στην Serie C!

Για κάποιους ακούγεται σαν μεγάλη έκπληξη της Γιούβε Στάμπια, για κάποιους άλλους πάλι είναι πικρό που ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής όπως ο Τζουζέπε Ρόσι ενδεχομένως ν' αγωνίζεται στην Serie C...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Il Mattino" ο επιθετικός που στο παρελθόν ακούστηκε για ουκ ολίγα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει συμφωνήσει με την Γιούβε Στάμπια και θ' αγωνιστεί στην 3η κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και σε περίπτωση ανόδου στην δεύτερη κατηγορία θα μείνει για άλλον έναν χρόνο.

Ο Ρόσι θεωρήθηκε κάποτε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ωστόσο ένα κάρο σοβαροί τραυματισμοί τον έφεραν στο σημείο να συζητάει με ομάδες χαμηλών κατηγοριών μόλις στα του 31 χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός είχε περάσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αργότερα έκανε δύο μεταγραφές των 10.000.000 ευρώ η κάθε μία σε Βιγιαρεάλ και Φιορεντίνα. Επίσης, αγωνίστηκε σε Θέλτα, Πάρμα, Νιούκαστλ, Λεβάντε και Τζένοα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ