ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαπονάρα γδύθηκε μετά το γκολ του στο 90' + 9' κόντρα στη Λάτσιο

Ο Σαπονάρα γδύθηκε μετά το γκολ του στο 90' + 9' κόντρα στη Λάτσιο

Ο Ρικάρντο Σαπονάρα με τέρμα στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Σαμπντόρια και το πανηγύρισε λιγάκι παραπάνω. (Photo)

Όταν σκοράρεις ένα γκολ στις καθυστερήσεις είναι λογικό να το πανηγυρίζεις λίγο παραπάνω. Ειδικά όταν αυτό χαρίζει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα σου. Μόνο που ο Ρικάρντο Σαπονάρα το παράκανε λιγάκι.

Η Λάτσιο φιλοξένησε την Σαμπντόρια σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις.

Οι "λατσιάλι" έκαναν τεράστια ανατροπή με τα γκολ των Ατσέρμπι στο 79' και Ιμόμπιλε στο 96' (με πέναλτι) απαντώντας στο τέρμα του Κουαλιαρέλα από το 20', όμως στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαπονάρα έγραψε το τελικό 2-2 στο "Ολίμπικο" με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό τακουνάκι!

Ο 26χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός έτρεξε προς το μέρος των οπαδών της Σαμπντόρια και κατά τη διάρκεια της διαδρομής έβγαλε πρώτα τη φανέλα του, στη συνέχεια το φανελάκι και κατέβασε ελαφρώς το σορτσάκι του! Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω στα κάγκελα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό του, το οποίο και αυτό λίγο αργότερα κατέβηκε με αποτέλεσμα τα οπίσθια του να εμφανιστούν σε παγκόσμια προβολή.

Ο Σαπονάρα γδύθηκε μετά το γκολ του στο 90' + 9' κόντρα στη Λάτσιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ