ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ραϊόλα τρέχει για τη νέα ομάδα του Μπαλοτέλι

Ο Ραϊόλα τρέχει για τη νέα ομάδα του Μπαλοτέλι
GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τον Μίνο Ραϊόλα να έχει ανοίξει κύκλο συζητήσεων με Βάσκο Ντα Γκάμα και Γαλατάσαραϊ.

Μπορεί ο κορονοϊός να έβαλε στον πάγο το Καμπιονάτο για πάνω από δύο μήνες και όλα να είναι ρευστά αναφορικά με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα δεν έχουν διάθεση να περιμένουν.

Ο Ιταλός επιθετικός δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στην Μπρέσια τη φετινή σεζόν (τελευταία στη βαθμολογία) και είναι πλέον αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα, με τον Μίνο Ραϊόλα να έχει αρχίσει ήδη τις επαφές για την αναζήτηση της νέας ομάδας του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σίρα "ο Ραϊόλα είναι σε επαφές με την βραζιλιάνικη Βάσκο Ντα Γκάμα και την Γαλατάσαραϊ ώστε να πάει σε μία από αυτές τις δύο ομάδες μετά την επιστροφή του στην Ιταλία από την Νις".

Σημειώνεται πως ο "Super Mario" έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με την Μπρέσια ενώ ο απολογισμός του μέχρι στιγμής είναι 5 γκολ σε 19 συμμετοχές στη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ