ΙΤΑΛΙΑ

Ο πανηγυρισμός του Ιντζάγκι στην εξέδρα που έγινε viral!

Ο πανηγυρισμός του Ιντζάγκι στην εξέδρα που έγινε viral!

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αποβλήθηκε στο 90ο λεπτό του προημιτελικού με την Ίντερ όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει με την ψυχή του τη σπουδαία πρόκριση της Λάτσιο στα πέναλτι (VIDEO).

O τελευταίος χρονικά προημιτελικός του φετινού Coppa Italia έμελε να προσφέρει και τις πιο δυνατές συγκινήσεις στους ποδοσφαιρόφιλους, μιας που Ίντερ και Λάτσιο αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν αμφότερες από ένα γκολ στην παράταση και χρειάστηκαν τα πέναλτι για να κριθεί η τελική νικήτρια.

Στη ρωσική ρουλέτα πιο ψύχραιμοι ήταν οι "λατσιάλι" καθώς στο 5ο και τελευταίο πέναλτι ο Ναϊνκολάν δεν βρήκε στόχο από πλευράς Ίντερ και ο Λούκας Λέιβα δεν λάθεψε, με το γκολ μάλιστα αυτό να προκαλεί φρενίτιδα στις εξέδρες του "Μεάτσα".

Όχι μόνο στους εκδρομείς οπαδούς της Λάτσιο αλλά και στον Σιμόνε Ιντζάγκι, με τον τεχνικό της Λάτσιο να παρακολουθεί την παράταση και τα πέναλτι από την κερκίδα έχοντας αποβληθεί στο 90' για διαμαρτυρίες και να ζει έντονα το φινάλε.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός τον κατέγραψε την ώρα που ο Λούκας Λέιβα έδινε την πρόκριση στην ομάδα του με το εύστοχο πέναλτι και έβγαλε στη φόρα έναν από τους πλέον viral πανηγυρισμούς που έχουν λάβει χώρα σε γήπεδο, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να πανηγυρίζει με την ψυχή του μέσα στο άνδρο της Ίντερ.

"Ο πρώτος αρχηγός. Ηγέτης. Απλά λατσιάλε", ήταν το σχόλιο της Λάτσιο στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για τον πανηγυρισμό του Σιμόνε Ιντσάγκι, που σίγουρα θα είναι σημείο αναφοράς στη φετινή αγωνιστική σεζόν των πρωτευουσιάνων.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ