ΙΤΑΛΙΑ

Ο όρος του Κασάνο για να επιστρέψει στη δράση

Inter Milan forward Antonio Cassano celebrates after scoring during an Europa League round of 16 second-leg soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, March 14, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan forward Antonio Cassano celebrates after scoring during an Europa League round of 16 second-leg soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, March 14, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς εξακολουθεί να χτυπάει η καρδιά του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στη δράση, υπό μία προϋπόθεση, όμως. Διαβάστε παρακάτω...

Η (ποδοσφαιρική) σπίθα άναψε! Να ξεκρεμάσει τα παπούτσια του και να πατήσει ξανά γρασίδι σκέφτεται ο Αντόνιο Κασάνο, με την αγάπη του για την "στρογγυλή θεά" να υπερισχύει.

Μπορεί τα σημάδια του χρόνου να έχουν γίνει, πλέον, αισθητά για τον Ιταλό επιθετικό -που βαδίζει αισίως στα 36 του χρόνια- όμως το ποδοσφαιρικό DNA κυλάει ακόμη στις φλέβες του άλλοτε διεθνούς με τη "σκουάντρα ατζούρα" κυνηγού.

"Έχω μια τεράστια επιθυμία να παίξω ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, είμαι 82 κιλά, ποτέ δεν ζύγιζα τόσο στη ζωή μου. Θα ήθελα να παίξω κάπου περίπου 2 ώρες μακριά από το σπίτι μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά θέλω να βρω έναν προπονητή και έναν σύλλογο που με εμπιστεύεται. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να κάνω την διαφορά, γιατί μπορώ να κάνω την διαφορά. Την τελευταία χρονιά είπα τα πράγματα όπως ήταν, έφυγα από την Βερόνα γιατί δεν ένιωσα την σπίθα", ανέφερε στο "Sky Sports" ο πολύπειρος επιθετικός, που είναι ευρέως γνωστός στον ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο με το προσωνύμιο "Il Bambino Terribile" (το τρομερό βρέφος).

Αν και απέχει από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου κάτι περισσότερο από έναν χρόνο, ο άλλοτε φορ -μεταξύ άλλων- των Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ και Πάρμα (προ)ετοιμάζεται για το ποδοσφαιρικό του comeback, ελπίζοντας να θυμηθεί την τέχνη του σκοραρίσματος, τινάζοντας ξανά τα αντίπαλα δίχτυα.

Μάλιστα, το όνομα του πολύπειρου άσου βρίσκεται εδώ και καιρό σημειωμένο στο μπλοκάκι της Λιβόρνο , ενώ δεν αποκλείεται κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν τα... ίχνη του, εάν από την θεωρία, περάσει στην πράξη.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ