ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Μέρτενς

Napoli's Dries Mertens celebrates scoring his side's opening goal during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between Napoli and Inter Milan, at the Naples San Paolo Stadium, Italy, Saturday, June 13, 2020. The match is being played without spectators because of the COVID-19 restriction measures. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Dries Mertens celebrates scoring his side's opening goal during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between Napoli and Inter Milan, at the Naples San Paolo Stadium, Italy, Saturday, June 13, 2020. The match is being played without spectators because of the COVID-19 restriction measures. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Coppa Italia απέναντι στην Γιουβέντους, η Νάπολι ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντρις Μέρτενς για άλλα δύο χρόνια, με οψιόν και για τρίτο χρόνο συνεργασίας.

Χέρι-χέρι με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της, Ντρις Μέρτενς (122 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπέρασε τον Μάρεκ Χάμσικ που είχε 121) θα συνεχίσει να πορεύεται τουλάχιστον μέχρι το 2022 η Νάπολι.

Οι δύο πλευρές έδωσαν επίσημα τα χέρια το απόγευμα της Τετάρτης και οι παρτενοπέι γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Βέλγο επιθετικό για άλλα δύο χρόνια, ενώ υπάρχει οψιόν και για τρίτο χρόνο συνεργασίας.

"Ευτυχισμένοι που θα είμαστε μαζί για πολύ καιρό", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον 33χρονο στράικερ να απορρίπτει τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από Ίντερ και Τσέλσι και να παίρνει την απόφαση να παραμείνει στο "Σαν Πάολο".

Νάπολι: Ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Μέρτενς

θα φτάσουν τα 15.000.000 ευρώ, με το κασέ του να είναι ίδιο με αυτό το Ρομελού Λουκακού στην Ίντερ.

Σημειώνεται ότι από τα 122 συνολικά γκολ (έχει και 73 ασίστ σε 310 ματς με τη φανέλα της Νάπολι), ο Μέρτενς έχει πετύχει: 90 στην Serie A, 16 στο Champions League, 9 στο Europa League, 6 στο Coppa Italia και 1 στα προκριματικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ