ΙΤΑΛΙΑ

Ματσάρα με έξι γκολ στη Φλωρεντία, προβάδισμα για τελικό η Αταλάντα

Atalanta's Berat Djimsiti, left, Roma's Patrik Shick, left, and Atalanta's Jose Luis Palomino vie for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Atalanta's Berat Djimsiti, left, Roma's Patrik Shick, left, and Atalanta's Jose Luis Palomino vie for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η ματσάρα του "Αρτέμιο Φράνκι" είχε έξι γκολ, δεν ανέδειξε νικητή, αλλά η Αταλάντα πήρε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia μετά το εκτός έδρας 3-3 με τη Φιορεντίνα.

Όπως την Τρίτη το βράδυ στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, έτσι και την Τετάρτη στο "Αρτέμιο Φράνκι" της Φλωρεντίας δεν είχαμε νικητή. Η Φιορεντίνα υποδέχθηκε την Αταλάντα στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό (πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων) του Coppa Italia.

H ομάδα από το Μπέργκαμο έπιασε "στον ύπνο" τους "βιόλα", άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Πάπου Γκόμες, ενώ ο Πάσαλιτς μετά από δύο λεπτά (18') έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ο Κιέζα στο 33' μείωσε, ο Μπενάσι στο 36' ισοφάρισε σε 2-2.

Και πάλι η Αταλάντα ανέκτησε προβάδισμα με τον Ντε Ρούν στο 58'. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Τοσκάνης ήταν να ισοφαρίσει στο 79ο λεπτό με τον Μουριέλ. Όλα ανοικτά για τη ρεβάνς, με τους "ορμπίτσι" να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

TA ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

Λάτσιο - Μίλαν 0-0

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

Φιορεντίνα - Αταλάντα 3-3 (33' Κιέζα, 36' Μπενάσι, 79' Μουριέλ / 16' Πάπου Γκόμες, 18' Πάσαλιτς, 58' Ντε Ρουν)

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ

Μίλαν - Λάτσιο (24/4)

Αταλάντα - Φιορεντίνα (24/4)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ