ΙΤΑΛΙΑ

Coppa Italia: "Τεσσάρα" για Ρόμα, δυνατά ζευγάρια στα προημιτελικά

Roma forward Patrik Schick celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma forward Patrik Schick celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Ρόμα διέλυσε με 4-0 την αδύναμη Βίρτους Εντέλα και έγινε η τελευταία χρονικά ομάδα που έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του Coppa Italia όπου αναμένονται συναρπαστικά ματς (VIDEOS).

Το παζλ της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, με τις Ρόμα και Αταλάντα να γίνονται οι δύο τελευταίες ομάδες που βρήκαν εισιτήριο για τους νοκ-άουτ αγώνες των προημιτελικών.

Οι "μπεργκαμάσκι" επιβλήθηκαν 2-0 της Κάλιαρι στην Σαρδηνία με γκολ του Σαπάτα στο 88' και του Πάσαλιτς στο 93' ενώ η Ρόμα, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της (εκτός αποστολής ο τραυματίας Μανωλάς) συνέτριψε με 4-0 την Βίρτους Εντέλα στο "Ολίμπικο" με σκόρερ τους Σικ (2), Μαρκάνο και Παστόρε.

ΡΟΜΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ 4-0 (HIGHLIGHTS)

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 0-2 (HIGHLIGHTS)

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ (ΜΟΝΑ ΜΑΤΣ):

Λάτσιο - Ίντερ

Γιουβέντους - Αταλάντα

Μίλαν- Νάπολι

Φιορεντίνα - Ρόμα

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ