SERIE A

Τρελή ισοπαλία στο Φιορεντίνα-Ίντερ με την υπογραφή του VAR

Inter Milan's Danilo D'Ambrosio scores his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Danilo D'Ambrosio scores his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ προηγήθηκε 3-1 στο "Φράνκι" με εντυπωσιακή ανατροπή όμως η Φιορεντίνα πήρε το βαθμό με εύστοχο πέναλτι στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων! Θρίαμβος για την Νάπολι με 4-0 στην έδρα της Πάρμα.

Ένα χορταστικό ματς για το ιταλικό ποδοσφαιρικό κοινό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στην Τοσκάνη, με τις Φιορεντίνα και Ίντερ να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 3-3 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Οι "νερατζούρι" βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο με τη συμπλήρωση 16 δευτερολέπτων αγώνα με αυτογκόλ του Ντε Φράι όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και όχι μόνο έφεραν τούμπα το ματς αλλά πήραν και διαφορά δύο τερμάτων.

Οι Βεσίνο (6') και Πολιτανο (40') την έστειλαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενη και ο Πέρισιτς στο 52' έκανε το 3-1 για την ομάδα του Σπαλέτι με πέναλτι που υποδείχτηκε μέσω VAR, για να έρθει όμως η απάντηση από τους γηπεδούχους στην τελική ευθεία του αγώνα.

Ο Μουριέλ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 74' μείωσε σε 3-2 για τους "βιόλα" και στο 100' γράφτηκε το τελικό 3-3, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βερετούτ μέσα σε ένα απίστευτο σκηνικό που στήθηκε στις καθυστερήσεις.

Ο διαιτητής Αμπίσο υπέδειξε αρχικά πέναλτι στο 96ο λεπτό σε σουτ του Κιέζα που βρήκε στο χέρι του Ντ'Αμπρόζιο, κατόπιν έκανε χρήση του Video Assistant Referee (το ριπλέι έδειξε ότι η μπάλα είχε βρει πρώτα στο στήθος του Ντ'Αμπρόζιο και μετά χτύπησε στο χέρι του) όμως δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση και ο δύο ομάδες πήραν αμφότερες από έναν βαθμό.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Νάπολι δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το τρίποντο στο "Ταρντίνι", με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να επικρατεί με το εμφατικό 4-0 της Πάρμα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλικ (δύο γκολ) και να αφήνει εννέα πόντους πίσω της την 3η Ίντερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

Μίλαν - Έμπολι 3-0 (49' Πιάτεκ, 51' Κεσιέ, 67' Καστιγιέχο)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

Τορίνο - Αταλάντα 2-0 (42' Ίτσο, 46' Φαλκέ)

Φροζινόνε - Ρόμα 2-3 (5' Τσάνο, 80' Πιναμόντι / 30' 95' Τζέκο, 31' Πελεγκρίνι)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Σαμπντόρια - Κάλιαρι 1-0 (66' πεν. Κουαλιαρέλα)

Κιέβο - Τζένοα 0-0

Μπολόνια - Γιουβέντους 0-1 (67' Ντιμπάλα)

Σασουόλο - ΣΠΑΛ 1-1 (43' Πελούζο / 68' πεν. Πετάνια)

Πάρμα - Νάπολι 0-4 (19' Zιελίνσκι, 36' 73' Μίλικ, 82' Ουνάς)

Φιορεντίνα - Ίντερ 3-3 (1' αυτ. Ντε Φράι, 74' Μουριέλ, 90+11' πεν. Βερετούτ / 6' Βεσίνο, 40' Πολιτάνο, 52' πεν. Πέρισιτς)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ