SERIE A

Στην Serie A μετά από οκτώ χρόνια η Μπρέσια

Στην Serie A μετά από οκτώ χρόνια η Μπρέσια

Η Μπρέσια νίκησε 1-0 την Άσκολι στο "Μάριο Ριγκαμόντι" κι εξασφάλισε μαθηματικά την επιστροφή της στη Serie A μετά από οκτώ χρόνια. Έχασε την ευκαιρία η Λέτσε μετά την ήττα στην Πάντοβα.

Επιστροφή στη Serie A για την Μπρέσια μετά από οκτώ χρόνια στη Serie B. Οι "μπιανκατζούρι" νίκησαν 1-0 την Άσκολι στο "Μάριο Ριγκαμόντι" με γκολ του Ντανιέλε Ντεσένα, εξασφάλισαν έτσι και μαθηματικά την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα από τη Λομβαρδία πέτυχε το μεγάλο στόχο της επιστροφής χάρη στην τριάδα των Αλφρέντο Ντοναρούμα, Ερνέστο Τορεγκρόσα και Σάντρο Τονάλι, οι οποίοι πέτυχαν τα 40 από τα 67 συνολικά γκολ.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει από σήμερα την επιστροφή της στη Serie A έχασε η Λέτσε, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Πάντοβα για την 34η αγωνιστική. Είναι σχεδόν απίθανο να χάσει την άνοδο, θα την "σφραγίσει" στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Χαμός γίνεται για τα playoffs. Εάν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, την τρίτη θέση ανόδου θα διεκδικούσαν οι Παλέρμο, Μπενεβέντο, Πεσκάρα, Βερόνα, Σπέτσια και Κρεμονέζε. Θέση στα μπαράζ διεκδικούν όμως οι Τσιταντέλα και Περούτζια.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ