SERIE A

Serie A: Τρίποντο Champions League για την Αταλάντα

Serie A: Τρίποντο Champions League για την Αταλάντα

Η Αταλάντα επικράτησε με 2-0 της Ουντινέζε και προσπέρασε την Ρόμα στη μάχη για την 4η θέση, πλησιάζοντας το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Αταλάντα, που μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε δύο πολύ σημαντικές νίκες στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει από την αρχή της σεζόν για να πετύχει σε διπλό μέτωπο.

Έτσι, μετα το 2-1 επί της Φιορεντίνα την περασμένη Τεταρτη με το οποίο σφράγισε την παρουσία της στον τελικό του Coppa Italia (πρώτος μετά το 1996) όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο, η Αταλάντα έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Ουντινέζε για την 34η αγωνιστική της Serie A και το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής στο Champions League είναι πλέον ρεαλιστικός στόχος.

Και αυτό γιατί οι "μπεργκαμάσκι" έφτασαν στους 59 βαθμούς και είναι πλέον μόνοι στην 4η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τις Ρόμα (58), Τορίνο (56), Μίλαν (56) και Λάτσιο (55) να είναι πίσω της και να την κυνηγούν.

Το ματς βρήκε την ομάδα του Γκασπερίνι να κυριαρχεί και να χάνει αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 82' για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντε Ρόον, με τον Πάσαλιτς να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 85'.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ