SERIE A

Πάρμα - Ίντερ 0-1: Ο Λαουτάρο μπήκε και έσωσε τον Σπαλέτι

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από το "Ταρντίνι" επικρατώντας 1-0 της Πάρμα με χρυσό γκολ του Μαρτίνες και πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να "παίζει το κεφάλι του" στον αγώνα με την Πάρμα και πως σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος θα αυξάνονταν σημαντικά οι πιθανότητες του Εστέμπαν Καμπιάσο να του πάρει τη θέση για να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού της Ίντερ ως το φινάλε της σεζόν.

Για περίπου 45 λεπτά, όλα αυτά τα σενάρια είχαν δυνατή υπόσταση, με την Πάρμα να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και να έχει την καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Ζερβινιό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χαντάνοβιτς στο 21'.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι "νερατζούρι" αποφάσισαν να σβήσουν τους ψίθυρους και να διώξουν τη γκρίνια και την μουρμούρα: ανέβασαν την απόδοσή τους, κυριάρχησαν στο χορτάρι και λίγο πριν το φινάλε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Σπαλέτι έριξε στο ματς στο 77' τον Λαουτάρο Μαρτίνες αντί του Ζοάο Μάριο και ο Αργεντινός φορ τον δικαίωσε σε χρόνο dt, εκτελώντας τον Σέπε στο 79' με σουτ μέσα από την περιοχή, για να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στους "νερατζούρι".

Οι Μιλανέζοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αν ήταν εύστοχοι οι Βεσίνο και Μπρόζοβιτς (είχε δοκάρι), ωστόσο το σημαντικό είναι πως κατάφεραν να φύγουν παρά το γεγονός πως ο Μάουρο Ικάρντι συμπλήρωσε επτά σερί ματς χωρίς να σκοράρει.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Ιακοπόνι, Μπρούνο Άλβες, Μπαστόνι, Γκαλιόλο, Κούκα (84' Σπροκάτι), Σκοτσαρέλα (77' Στούλατς), Μπαρίλα, Ζερβινιό, Ινγκλέζε, Σιλιγκάρντι (58' Μπιαμπιανί)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο (77' Λαουτάρο Μαρτίνες), Ναϊνγκολάν (88' Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς, Ικάρντι (90' Σέντρικ)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Λάτσιο - Έμπολι 1-0 (42' Καϊσέδο)

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

Κιέβο - Ρόμα 0-3 (9' Ελ Σααραουί, 18' Τζέκο, 51' Κολάροφ)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Φιορεντίνα - Νάπολι 0-0

Πάρμα - Ίντερ 0-1 (79' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Μπολόνια - Τζένοα (13:30)

Αταλάντα - ΣΠΑΛ (16:00)

Τορίνο - Ουντινέζε

Σαμπντόρια - Φροζινόνε

Σασουόλο - Γιουβέντους (19:00)

Μίλαν - Κάλιαρι (21:30)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ