SERIE A

Νάπολι - Τζένοα 1-1: Ένα βαθμό μακριά από τη στέψη η Γιουβέντους

Νάπολι - Τζένοα 1-1: Ένα βαθμό μακριά από τη στέψη η Γιουβέντους

Η Νάπολι υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με την Τζένοα στο "Σαν Πάολο" και έμεινε 20 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Βασικός μετά από σχεδόν πέντε μήνες ο Καρνέζης.

Ένας βαθμός χωρίζει πλέον την Γιουβέντους από το να εξασφαλίσει μαθηματικά το όγδοο σερί σκουντέτο, με την Νάπολι να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με την Τζένοα στο "Σαν Πάολο" για την 31η αγωνιστική της Serie A και να μένει 20 βαθμούς πίσω από την "βέκια σινιόρα".

Οι "παρτενοπέι", που είχαν κάτω από την εστία τους τον Ορέστη Καρνέζη για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από τις 25 Νοεμβρίου (7η συμμετοχή του στη φετινή Serie A), απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 28' με την απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Στουράρο και λίγο αργότερα πήραν κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 34', με τον Ντρις Μέρτενς να νικάει τον Ράντου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και να κάνει το 1-0, για να πιάσει ταυτόχρονα τον Έντινσον Καβάνι στην τέταρτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις με 104 γκολ.

Το γκολ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι για να πάρει το τρίποντο αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δέχτηκαν την ισοφάριση, με τον Ντάρκο Λάζοβιτς να εκτελεί με διαγώνιο μονοκόμματο δεξί σουτ τον Καρνέζη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Ράντου, που χάρισε έναν χρυσό βαθμό στους "γκριφόνι" στη μάχη της παραμονή έχοντας μεταξύ άλλων δύο εκπληκτικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Κουλιμπαλί και Μέρτενς.

ΝΑΠΟΛΙ: Καρνέζης, Χισάι (88' Ουνάς), Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (77' Μάριο Ρουί), Καγεχόν, Άλαν (67' Ινσίνιε), Φαμπιάν Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Μέρτενς, Μίλικ

ΤΖΕΝΟΑ: Ράντου, Μπιράσκι, Γκουντέρ, Κρίσιτο, Περέιρα, Στουράρο, Βελόζο (77' Ραντοβάνοβιτς), Λάζοβιτς, Μπέσα (82' Πετσέλα), Κουαμέ, Πάντεβ (62' Ρόλον)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 6 Απριλίου

Πάρμα - Τορίνο 0-0

Γιουβέντους - Μίλαν 2-1 ( 60' πεν. Ντιμπάλα, 84' Κεν / 39' Πιάτεκ)

Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1 (75' Ντε Ρόσι)

Κυριακή 7 Απριλίου

Φιορεντίνα - Φροζινόνε 0-1 (84' Τσοφάνι)

Κάλιαρι - ΣΠΑΛ 2-1 (3' Φαράγκο, 60' Παβολέτι / 18' πεν. Αντενούτσι)

Ουντινέζε - Έμπολι 3-2 (15' 41' πεν. Ντε Πάουλ, 45' Μαντραγκόρα / 11' Καπούτο, 24' Κρούνιτς)

Ίντερ - Αταλάντα 0-0

Λάτσιο - Σασουόλο 2-2 (53' πεν. Ιμόμπιλε, 90+5' Λούλιτς / 57' Ροζέριο, 89' Μπεράρντι)

Νάπολι - Τζένοα 1-1 (34' Μέρτενς / 45+3' Λάζοβιτς)

Δευτέρα 8 Απριλίου

Μπολόνια - Κιέβο (21:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ