SERIE A

Μπολόνια: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μιχάιλοβιτς για να είναι στον πάγκο

Bologna coach Sinisa Mihajlovic sits on the bench prior to an Italian Serie A soccer match between Lazio and Bologna, at the Olympic stadium in Rome, Monday, May 20, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Bologna coach Sinisa Mihajlovic sits on the bench prior to an Italian Serie A soccer match between Lazio and Bologna, at the Olympic stadium in Rome, Monday, May 20, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα βρεθεί κανονικά στον πάγκό της Μπολόνια στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Βερόνα, βγαίνοντας από το νοσοκομείο για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρες εβδομάδες.

Εδώ και πάνω από έναν μήνα δίνει μία μεγάλη μάχη με την λευχαιμία όμως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να εγκαταλείψει την Μπολόνια.

Ο λόγος για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο Σέρβος τεχνικός έφυγε από το νοσοκομείο μετά από έναν κύκλο χημειοθεραπειών που άρχισε εδώ και έξι εβδομάδες και θα δηλώσει κανονικά "παρών" στον αγώνα της πρεμιέρας της Serie A στη έδρα της Βερόνα.

Σημειώνεται πως εδώ και 1,5 μήνα ο Σίνιχα Μιχάιλοβιτς υποβάλλεται σε θεραπεία σε νοσοκομείο της Μπολόνια και προπονεί την ομάδα του με απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με τον 50χρονο να παίρνει πάντως το ρίσκο (η χημειοθεραπεία μπορεί να εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα) και να βγαίνει από το νοσοκομείο για να βρεθεί στον πάγκο των "ροσομπλού" στο ματς της πρεμιέρας.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ