ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν - Τζένοα 2-1: Εκτόξευση στην 4η θέση με σούπερ γκολ του Ρομανιόλι στο 91'!

AC Milan players celebrate after Alessio Romagnoli scored his side' second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2018. AC Milan won 2-0. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan players celebrate after Alessio Romagnoli scored his side' second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2018. AC Milan won 2-0. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Με τον Αλέσιο Ρομανιόλι να σκοράρει στο 91' και να εξιλεώνεται για το αυτογκόλ του λίγο νωρίτερα, η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Τζένοα και έπιασε στην 4η θέση της βαθμολογίας την Λάτσιο.

Η ανάκαμψη της Μίλαν συνεχίζεται! Λίγα 24ωρα μετά το 3-2 επί της Σαμπντόρια με ανατροπή, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έριξε στο καναβάτσο και την έτερη εκπρόσωπο της Γένοβας, νικώντας 2-1 την Τζένοα σε εξ'αναβολής ματς για την πρεμιέρα της Serie A και σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι "ροσονέρι", οι οποίοι παρατάχτηκαν με σύστημα 3-5-2, πέτυχαν γκολ από τα... αποδυτήρια, με τον Σούσο να γράφει το 1-0 με άπιαστο σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ωστόσο στο 56' ήρθε η ψυχρολουσία, με τον Ρομανιόλι να πετυχαίνει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να σταματήσει τη μπάλα στο γύρισμα του Κουαμέ.

AC Milan's Alessio Romagnoli , 2nd from right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2018. AC Milan won 2-0. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Alessio Romagnoli , 2nd from right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Genoa at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 31, 2018. AC Milan won 2-0. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στο 82' ο Ντοναρούμα κράτησε το 1-1 με εκπληκτικη επέμβαση σε εξ επαφής σουτ του Λάζοβιτς, για να έρθει στο 91' η λύτρωση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League.

Σε βαθύ γέμισμα από το χώρο του κέντρου ο γκολκίπερ της Τζένοα Ράντου βγήκε από την εστία και έδιωξε με μπουνιά, με τη μπάλα όμως να παίρνει ύψος και τον Ρομανιόλι να κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω στην κίνηση, για να γράψει το τελικό 2-1.

Η σύνθεση της Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Σούσο, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Λασάλτ (63' Αμπάτε), Ιγκουαΐν, Τσαλχάνογλου (83' Καστιγέχο), Κουτρόνε

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SERIE A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ