SERIE A

Ξανά στην Ουντινέζε ο Τούντορ

Ξανά στην Ουντινέζε ο Τούντορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε για τα εναπομείναντα δέκα ματς με σκοπό να κρατήσει την ομάδα του Φρίουλι στη Serie A.

Οι δύο διαδοχικές νίκες επί Κιέβο και Μπολόνια αποτέλεσαν ευχάριστο διάλειμμα για την Ουντινέζε, η οποία συνέχισε την κακή της πορεία με τις ήττες από Γιουβέντους και Νάπολι.

Η ομάδα του Φρίουλι προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (20/3) στην απομάκρυνση του Ντάβιντε Νίκολα από την τεχνική ηγεσία. Στον πάγκο της ιταλικής ομάδας επιστρέφει ο 40χρονος Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ.

Κι αυτό γιατί ήταν στο ίδιο πόστο, στην ίδια ομάδα για 67 ημέρες, από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του περασμένου έτους (2018). Ο στόχος ξεκάθαρος. Να κρατήσει την ομάδα στη Serie A στα εναπομείναντα δέκα ματς.

Η Ουντινέζε έχει συγκεντρώσει μετά από 27 ματς 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη 18η (πρώτη εντός ζώνης υποβιβασμού) που βρίσκεται η Μπολόνια. Ο Τούντορ εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει καθοδηγήσει τεχνικά τις Χάιντουκ, Καραμπιούκσπορ και Γαλατάσαράι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ