SERIE A

Καγιεχόν για... δέσιμο στη Νάπολι

Napoli's Jose Callejon celebrates after scoring during the Europa League soccer match between Napoli and Legia Warsaw, at the Naples San Paolo stadium, Italy, Thursday, Dec. 10, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli's Jose Callejon celebrates after scoring during the Europa League soccer match between Napoli and Legia Warsaw, at the Naples San Paolo stadium, Italy, Thursday, Dec. 10, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP PHOTO/SALVATORE LAPORTA

Να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του Χοσέ Καγιεχόν επιθυμεί η Νάπολι, διατηρώντας στο "Σαν Πάολο" ένα από τα κυριότερα επιθετικά της όπλα.

Προσέχει, για να έχει... Ο λόγος για τη Νάπολι, η οποία πριν πεινάσει, φροντίσει να μαγειρέψει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χοσέ Καγιεχόν, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει σε δύο χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", η ομάδα του ιταλικού Νότου έχει... επεκτατικά σχέδια για τον Ισπανό winger, που βρίσκεται στους "παρτενοπέι" από το 2013.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, είναι να συναντηθεί με τον 31χρονο εξτρέμ τις επόμενες ημέρες, ώστε να συζητήσουν από κοντά την πιθανότητα υπογραφής νέου συμβολαίου.

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης -που έχει χριστεί 5 φορές διεθνής με την "φούρια ρόχα"- διανύει την 6η του σεζόν στον μαγικό κόσμο του Καμπιονάτο, έχοντας απολογισμό 258 εμφανίσεις, 74 γκολ και 66 ασίστ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με την φανέλα των "ατζούρι" από την Καμπανία.

Photo Credits: AP Photo/Salvatore Laporta

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ