SERIE A

Η αστυνομία απέτρεψε επίθεση με αυγά από τους οπαδούς προς τους παίκτες της Ρόμα

Foto Alfredo Falcone - LaPresse03/02/2019 Roma ( Italia)Sport CalcioRoma - MilanCampionato di Calcio Serie A Tim 2018 2019 - Stadio Olimpico di RomaNella foto: tifosi AS Rona espongono striscione e lasciano la curvaPhoto Alfredo Falcone - LaPresse03/02/2019 Roma (Italy)Sport SoccerRoma - MilanItalian Football Championship League A Tim 2018 2019 - Olimpico Stadium of RomaIn the pic: supporters leave
Foto Alfredo Falcone - LaPresse03/02/2019 Roma ( Italia)Sport CalcioRoma - MilanCampionato di Calcio Serie A Tim 2018 2019 - Stadio Olimpico di RomaNella foto: tifosi AS Rona espongono striscione e lasciano la curvaPhoto Alfredo Falcone - LaPresse03/02/2019 Roma (Italy)Sport SoccerRoma - MilanItalian Football Championship League A Tim 2018 2019 - Olimpico Stadium of RomaIn the pic: supporters leave LAPRESSE

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα δεν συγχώρεσαν τους παίκτες για την ντροπιαστική ήττα με 7-1 από την Φιορεντίνα και στο ματς με την Μίλαν έδειξαν την έντονη αγανάκτησή τους. Διαβάστε το story.

Αυτό το 1-7 από την Φιορεντίνα σε νοκ-άουτ ματς για τα προημιτελικά του Coppa Italia δύσκολα θα το χωνέψουν οι φίλοι της Ρόμα. Φρόντισαν μάλιστα να δείξουν την ενόχλησή τους για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας τους στο "Αρτέμιο Φράνκι" στο πλαίσιο του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την Μίλαν (1-1), με πεδίο δράσης τις εξέδρες του "Ολίμπικο".

Μπορεί η αστυνομία να προνόησε και να άλλαξε το δρομολόγιο του πούλμαν ώστε να αποφύγει την εκτόξευση αυγών που είχαν σχεδιάσει οι οπαδοί, όμως ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν από τις έντονες αποδοκιμασίες εντός γηπέδου.

Στο επίκεντρο των διαμαρτυριών βρέθηκαν τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος Τζέιμς Παλότα αλλά και οι παίκτες κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης που έκαναν (μόνο ο Ντε Ρόσι και ο Τζανιόλο έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα) ενώ "κόκκινο πανί" ήταν ο Αλεκσάνταρ Κολάρβ, για τον οποίο μάλιστα είχαν γραφτεί υβριστικά συνθήματά κάτω από το σπίτι του πριν μερικές ημέρες.

Η αντίδρασή όμως δεν έμεινε εκεί. Κατά την έναρξη του αγώνα δημιουργήθηκε κορεό για τον Αντόνιο Ντε Φάλκι, οπαδό που είχε σκοτωθεί το 1989 από οργανωμένους της Μίλαν (στις εξέδρες βρισκόταν η αδερφή του και ο αδερφός του) και την ίδια ώρα οι οργανωμένοι των "τζαλορόσι" ύψωσαν πανό με το εξής περιεχόμενο:

"Σήμερα μόνο τον Αντόνιο οφείλουμε να στηρίξουμε, εσάς δεν θέλουμε καν να σας βλέπουμε". Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό του αγώνα ένα μεγάλο κομμάτι των Ρωμαίων τιφόζι αποχώρησε από το γήπεδο αφήνοντας την εξέδρα των φανατικών οπαδών μισοάδεια, με το τελευταίο σύνθημα που ακούστηκε να είναι το "Μισθοφόροι".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ