ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έκρηξη" από τον πρόεδρο της Φιορεντίνα με ατάκα-φωτιά για VAR!

Referee Silvio Mazzoleni points to the penalty spot during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Referee Silvio Mazzoleni points to the penalty spot during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα Μάριο Κονίνι έριξε... ανάθεμα στον διαιτητή Ματζολένι για την ήττα της ομάδας του από την Ίντερ ενώ από τις βολές του δεν την γλίτωσε ούτε το VAR. Διαβάστε το story.

Η Ίντερ πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις με το 2-1 επί της Φιορεντίνα το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο ο αγώνας του "Σαν Σίρο" βρήκε την ομάδα της Τοσκάκης να φεύγει με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Αιτία το πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ των "νερατζούρι" μέσω VAR στο 44', για το χέρι του Ούγκο μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Καντρέβα, αλλά και την άρνηση του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο να αποβάλλει τον Ασαμόα παρά τα δύο φάουλ (στο όριο της κάρτας) που έκανε στον Κιέζα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών.

Όλα αυτά έκαναν την Φιορεντίνα (ντεμπούτο ως βασικός ο Μιραλάς) να ξεσπάσει, με τον πρόεδρό της Μάριο Κονίνι να εξαπολύει μετωπική επίθεση κατά του διαιτητή Ματζολένι αλλά και του VAR.

"Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, κρίμα που το χάλασε ο διαιτητής. Βρεθήκαμε άδικα πίσω στο σκορ και παρόλα αυτά καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε.

Ο καλύτερος παίκτης της Ίντερ στο γήπεδο ήταν ο διαιτητής Ματζολένι. Είναι η στιγμή που πρέπει να μείνουμε ενωμένοι γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία προκλητική διαιτησία.

Δεν αναφέρομαι μόνο στη φάση με τον Ασαμόα αλλά για όλο το παιχνίδι, ήταν προφανές πως ο διαιτητής σφύριζε μονόπλευρα. Το VAR δημιουργεί τέρατα που ψάχνουν να τραβήξουν την προσοχή", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ